Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si segueix navegant considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí
Política de cookies

Avís Legal

Pere Boixadera

Avís Legal


En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:
(MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA)
Raó social: PERE BOIXADERA FÀBREGA
NIF: 78076110B
Adreça: Afores s/n - 25650 - Isona - LLEIDA
Telèfon: 973664453
Email: pereboixadera@hotmail.es

FINALITAT DEL LLOC WEB.
Informar degudament dels productes i serveis ofertats per l'empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.
El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.pereboixadera.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb PERE BOIXADERA FÀBREGA (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel•lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PERE BOIXADERA FÀBREGA (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de PERE BOIXADERA FÀBREGA, (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
PERE BOIXADERA FÀBREGA (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
PERE BOIXADERA FÀBREGA (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PERE BOIXADERA FÀBREGA (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de PERE BOIXADERA FÀBREGA (MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ PERE BOIXADERA) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.